Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    İçişleri Bakanı: 1 Ton 23 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

    İçişleri Bakanı Sayın Ali

    İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildiğini ve 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 6 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

    İstanbul Emniyeti: 2 Ayrı Operasyonda 1 Ton 23 Kg Metamfetamin Ele Geçirildi

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı “NARKOÇELİK-17” operasyonlarında 1 ton 23 kg metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlarda 1’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 6 uyuşturucu madde imalatçısı yakalandı.

    Operasyon Detayları: İstanbul ve Ankara’da Toplam 10 Adres Hedef Alındı

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara’nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adres ve 4 ayrı araca düzenlenen “NARKOÇELİK-17” operasyonlarında; 808 kg sıvı metamfetamin, 60 kg kristal metamfetamin, 136 kg aseton maddesi ve muhtelif miktarda esrar ele geçirildi.

    Avcılar’da Ayrı Bir Operasyon: 147,5 Kg Sıvı ve 7,5 Kg Kristal Metamfetamin Ele Geçirildi

    İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda 147,5 kg sıvı metamfetamin ve 7,5 kg kristal metamfetamin ele geçirildi. Operasyonlar sonucu 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve hassas terazilere el konuldu.