Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

İzmir’de Torbacılara Büyük Operasyon: 7 Şüpheli Gözaltında!

İzmir’de Torbacılara Büyük Operasyon:

İzmir’de Torbacılara Büyük Operasyon: 7 Şüpheli Gözaltında!

İzmir Emniyeti’nden Narkotik Operasyonu: Narkotik suçlarla mücadele kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimiz merkezi ile Kemalpaşa, Menemen, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu ticareti malzemesi ele geçirildi.

Operasyonda Ele Geçirilenler: Operasyonda yapılan aramalarda 6 kilo 440 gram esrar, 7 bin 256 adet uyuşturucu hap, 1 kilo 37 gram metamfetamin, uyuşturucu yetiştirme düzeneği ve çok sayıda uyuşturucu ticareti malzemesi ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler: Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından sorgulandıkları öğrenildi.

Emniyetten Uyarı: İzmir Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelede kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, vatandaşlardan da bu konuda ihbarda bulunmalarını istedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir