Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Narkoçelik-8’de çatışma çıktı: 5 gözaltı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da “Narkoçelik-8” operasyonu sırasında polis ekiplerine ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir adrese uyuşturucu kaçakçılığı yapan kişilere yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-8” operasyonu sırasında polis ekiplerine ateş açılması sonucu çatışma çıktığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, çatışmada kahraman polisler tarafından 1’i yaralı 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden, sokak satıcılarından temizlemekte kararlıyız. Milletimizin desteği ve duasıyla bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Zehir tacirlerinin hayatını zehirleyin. Uyuşturucu satıcılarının gençliğimizi ve geleceğimiz olan toplumumuzu zehirlemesine asla izin vermeyeceğiz.”

Bu arada, operasyonda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet otomatik tabanca, 1 adet uzun namlulu otomatik silah, 1 adet otomatik av tüfeği, 5 adet hassas terazi, 11 adet telefon, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildiği öğrenildi. Narkoçelik operasyonu. .

İçişleri Bakanlığı’nca 7 ilde DEAŞ
Sıradaki Haber Bozdoğan-29’a 23 gözaltı!