Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak dahil 14 ilde KALKAN-22 Operasyonu

    KALKAN-22 Operasyonu: 40 Göçmen

    KALKAN-22 Operasyonu: 40 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı!

    İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Mesajı: “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; İnsan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek!”

    Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli merkezli Kayseri, Manisa, Mersin, Eskişehir, Isparta, İstanbul ve Uşak’ta Göçmen Kaçakçılığı Organizatörleri ve Düzensiz Göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlar sonucu;
    • 25 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı.
    • 25’i de tutuklandı ve
    • 86 Düzensiz Göçmen yakalandı.

    Operasyonlarda 40 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı: 14 ilde düzenlenen “KALKAN-22” operasyonlarında 40 göçmen kaçakçısı yakalandı. Yakalananlardan 37’si tutuklandı, 3’ünün ise işlemleri devam ediyor.

    Kocaeli ve Hatay’da Başarılı Operasyonlar: Kocaeli merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda 25 göçmen kaçakçısı yakalandı ve 86 düzensiz göçmen yakalandı. Hatay’da ise 7 göçmen kaçakçısı yakalandı, 4’ü tutuklandı ve 106 düzensiz göçmen yakalandı.

    Ankara’da da Operasyonlar: Ankara merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda 8 göçmen kaçakçısı yakalandı ve 8’i tutuklandı.

    Operasyonlarda Ele Geçirilenler: Operasyonlarda suçta kullanıldığı tespit edilen 14 araç ve çok miktarda döviz ele geçirildi.

    Bakan Yerlikaya Polisleri Tebrik Etti: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri ve Göç İdaresi Başkanlığı personelini tebrik etti ve “Milletimizin duası sizinle” dedi.