Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Valiliği’nden okul çevrelerinde denetim

    Uşak Valiliği, eğitim öğretim

    Uşak Valiliği, eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği bir aylık süre zarfında, okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi.

    Uşak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık 2023-29 Aralık 2023 tarihleri arasında, İl Emniyet Müdürlüğü ve bağlı Jandarma Komutanlığı ile Trafik Polisi ekiplerince “Okul Çevreleri Denetimi” kapsamında 971 okul ve çevresinde denetim yapıldığı belirtildi.

    Denetimlerde, 963 umuma açık yer, 488 okul servis aracı ve 10.541 şahıs sorgulanırken, 11 okul ve çevresinde eksiklikler tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı.

    Yapılan denetimlerde, okul ve çevresindeki umuma açık yerlerde tütün ve tütün ürünlerinin kullanımı, alkollü içki tüketimi, gürültü kirliliği, trafik güvenliğine aykırı davranışlar ve okul servis araçlarında eksiklikler tespit edildi.

    Uşak Valiliği, denetimlerin devam edeceğini ve okul çevrelerinin güvenli hale getirilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını bildirdi.

    Valilik, denetimlerin devam edeceğini bildirdi

    Uşak Valiliği, okul çevrelerinde güvenliğin sağlanması için denetimlerin devam edeceğini belirterek, “Okul çevreleri, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürdükleri önemli alanlar. Bu alanların güvenli hale getirilmesi için gerekli tedbirleri alıyoruz. Yaptığımız denetimlerde tespit edilen eksiklikler için gerekli işlemler yapılacaktır” dedi.