Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta 324 Kişi Yakalandı

    Son dakika Uşak –

    Son dakika Uşak – Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kasım ayında yapılan çalışmalar neticesinde, haklarında çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 184 şahıs, ifade işleminin ifası için aranan 140 şahıs olmak üzere toplam 324 şahıs yakalandı.

    Yapılan çalışmalarda, 5 yıl – 10 yıl arasında hapis cezası alan 156 şahıs, 10 yıl – 20 yıl arasında hapis cezası alan 19 şahıs ve 20 yıl ve üzeri hapis cezası alan 9 şahıs olmak üzere toplam 184 şahıs yakalandı. İfade işleminin ifası için aranan 140 şahıs da yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

    Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Huzur ve güvenliğimizi sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığımız tarafından aralıksız olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ifade işleminin ifası için aranan şahısların yakalanması sağlanmıştır. İlimizde huzur ve güvenliğin devamı için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.