Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Zehir tacirleri ‘Narkoçelik’ takıntısında

    ANKARA (İGFA) – İçişleri

    ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün İlaç Üreticileri ve Zehir Kaçakçılarına yönelik düzenlediği “NARKOÇELİK-19” operasyonlarında; 480 kg narkotik madde ve 71 bin narkotik hap ele geçirildi. Operasyonlarda ilaç üreticisi 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

    Aziz milletimizin şunu bilmesini istiyorum; Ülkemizi zehir tacirlerinden, sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine yönelik operasyonlarımız artarak devam edecek! Bakan Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda; Esenyurt, Beyoğlu, Şişli ve Beykoz ilçelerinde düzenlenen “NARKOÇELİK-19” operasyonlarında;

    257 kilo kokarca, 2 bin 205 kilo metamfetamin, 71 bin uyuşturucu hap, 2,5 kilo toz esrar ele geçirildi.

    Operasyonlar sonucunda: 9 hassas terazi, 1 hap pres makinesi, 3 pres makinesi, uyuşturucu üretiminde kullanılan çok sayıda ekipman ve yüklü miktarda Türk Lirası ele geçirildi.

    Operasyonları yürüten Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. “Milletimizin duaları sizinle” dedi.