Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Hemşehrimiz Gedik Holding’in ve Gedik Üniversitesi’nin Liderleri ile Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın,  Gedik Holding ve Gedik Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Marka Kent Olma Yolunda Uşak Çalıştayı” programı çerçevesinde Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik ve İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik’i ziyaret etti. Başkan Çakın, marka kent olma hedefinde Uşak’ın stratejik işbirlikleri için önemli adımlar atıyor.

Uşak’tan İstanbul’a Marka Kent Vizyonu

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Cumhuriyet’in İkinci Yüzyılında Marka Kent Olma Yolunda Uşak Çalıştayı” kapsamında, hemşehrimiz olan Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik ve Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik ile bir araya geldi. Buluşma, Uşaklı liderlerin kentlerini daha da güçlendirmek için bir araya gelme kararlılığını vurguladı.

Değerli İşbirlikleri

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın, marka kent olma hedefinde önemli bir rol oynayan Gedik Holding ve Gedik Üniversitesi temsilcileriyle gerçekleştirdiği İstanbul ziyareti, değerli istişareleri ve işbirliği fırsatlarını içeriyor. Bu buluşma, şehrin gelişimine katkı sağlamak adına yapılan değerli çalışmalara verilen destek ve önemin altını bir kez daha çizdi.

Haber Uşak – İstanbul’da okulda
Sıradaki Haber Uşak Eğitim Gücü Sen iki günlük iş bırakıyor