Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

BİLSEM Yönetimi, öğrenci seçiminde yenilikçi adımlar atıyor

Şube Müdürü Ömer Ali

Şube Müdürü Ömer Ali ŞİMŞEK’in başkanlığında düzenlenen BİLSEM öğrenci seçme ve değerlendirme süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı, eğitimde yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Bu stratejik toplantı, Bilim ve Sanat Merkezleri’nde (BİLSEM) öğrenci seçim ve değerlendirme süreçlerinde uygulanacak yenilikleri ve hedefleri ele alarak, eğitim kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Eğitimde Mükemmeliyet İçin Adımlar Atılıyor

Toplantıda, BİLSEM öğrenci seçme sürecinde dikkate alınacak kriterler, uygulanacak sınav formatı ve öğrenci değerlendirme yöntemleri detaylı bir şekilde ele alındı. Şube Müdürü ŞİMŞEK’in liderliğinde gerçekleşen bu stratejik toplantı, eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen bir anlayışla, öğrencilerin yeteneklerine uygun ortamlarda yetişmelerini sağlamak amacını taşıyor.

Öğrenci Yeteneklerini Keşfetme Yolunda Yeni Adımlar

Toplantıda vurgulanan bir diğer önemli konu ise öğrencilerin potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmak ve geliştirmek için atılacak adımlar oldu. Öğrenci yeteneklerini keşfetme sürecinde uygulanacak stratejilerin tartışıldığı bu toplantı, BİLSEM’in geleceğe yönelik vizyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu