Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Millî Eğitim Bakanlığı Heyeti Uşak’ta

Millî Eğitim Bakanlığı Heyeti,

Millî Eğitim Bakanlığı Heyeti, Halil YÜCEL ile Buluştu

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL, Veri Analizi İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Sayın Ramazan HOŞGELDİ ve Özel Büro Şube Müdürü Sayın Niyazi DOĞAN, Uşak’ta İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Halil YÜCEL’i ziyaret etti. Ziyaret, eğitimdeki gelişmeleri değerlendirmek ve işbirliği olanaklarını tartışmak amacıyla gerçekleşti.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Başkanlığında Toplantı

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Kemal BÜLBÜL liderliğindeki heyet, Uşak Millî Eğitim Müdürlüğü MEB AKUB ekibiyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, eğitimdeki veri analizi, izleme ve değerlendirme süreçleri üzerine stratejik işbirliği olanakları ele alındı.

Eğitimde Yenilik ve İyileştirme

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Kemal BÜLBÜL liderliğindeki heyet, Uşak’ta İl Millî Eğitim Müdürü Halil YÜCEL’i ziyaret ederek eğitimde yenilik ve iyileştirme konularında fikir alışverişinde bulundu. Heyet daha sonra Uşak MEB AKUB ekibiyle bir araya gelerek gelecek projeleri değerlendirdi.

UŞAK HABERLER

Haber Uşak – İstanbul’da okulda
Sıradaki Haber Uşak Eğitim Gücü Sen iki günlük iş bırakıyor