Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Millî Savunma Üniversitesi’nin 2023-2024 Yüz Yüze Tanıtım Faaliyetleri İlgi Odağı Oldu

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) tarafından düzenlenen 2023-2024 Yüz Yüze Tanıtım Faaliyetleri, ilimizdeki 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bir dizi sunumla büyük ilgi gördü.

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ)

Gelişen teknoloji ve güvenlik ihtiyaçları doğrultusunda, Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) tarafından düzenlenen 2023-2024 Yüz Yüze Tanıtım Faaliyetleri, ilimizdeki 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bir dizi sunumla büyük ilgi gördü. Bu kapsamda, Sayın Hv. Trf. Yzb. Mehmet GENCER ve Sayın Hv. Per. Asb. Kd. Çvş. Hakan KILIÇ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil YÜCEL’i ziyaret etti.

MSÜ’nün Önemli İsimleri İl Milli Eğitim Müdürü İle Buluştu

Millî Savunma Üniversitesi’nin önde gelen isimleri, 2023-2024 Yüz Yüze Tanıtım Faaliyetleri kapsamında ilimizdeki 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdikleri sunumlar sonrasında, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil YÜCEL’i ziyaret etti. Sayın Hv. Trf. Yzb. Mehmet GENCER ve Sayın Hv. Per. Asb. Kd. Çvş. Hakan KILIÇ, geleceğin gençleriyle buluşarak Millî Savunma Üniversitesi’nin eğitim ve kariyer fırsatları hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Bu önemli ziyaret, askeri eğitim ve savunma alanında kariyer düşünen gençler için heyecan verici bir fırsat oluşturdu.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın
Sıradaki Haber Uşak Milli Eğitimde haftalık toplantı yapıldı