Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Sivaslı Anadolu Lisesi Öğrencileri Müdürü Ziyaret Etti

Sivaslı Anadolu Lisesi Öğrencileri

Sivaslı Anadolu Lisesi Öğrencileri Müdürümüzü Ziyaret Etti

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bulunan Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencileri, Kocaeli’de düzenlenen liselerarası güreş bölge müsabakalarında ilimizi temsil ederek büyük başarılar elde etti. Öğrenciler, müsabakaların ardından ilçe milli eğitim müdürünü ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Ziyarette konuşan Sivaslı Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yılmaz, öğrencilerinin müsabakalarda gösterdikleri performanstan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Yılmaz, “Öğrencilerimiz, müsabakalarda büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Sivaslı Kaymakamı Kemal Karadağ ise öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Karadağ, “Öğrencilerimiz, ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarı elde ettiler. Bu başarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Ziyarette, Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, öğrencilerle tek tek ilgilenerek başarılarından dolayı tebrik etti. Arslan, öğrencilere bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Uşak – İstanbul’da okulda
Sıradaki Haber Uşak Eğitim Gücü Sen iki günlük iş bırakıyor