Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak İl Millî Eğitim Müdürü, Ulubey’de Eğitimi İnceledi

    Uşak İl Millî Eğitim Müdürü Halil YÜCEL ve beraberindeki heyet, Ulubey Kaymakamı İbrahim COŞKUNASLAN’ı Ziyaret Etti

    Uşak İl Millî Eğitim

    Uşak İl Millî Eğitim Müdürü Halil YÜCEL, Ulubey Kaymakamı İbrahim COŞKUNASLAN’ı ziyaret ederek, ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından İl Müdürü YÜCEL, Ulubey İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa TURGUT’tan ayrıntılı bilgiler aldı.

    İl Millî Eğitim Müdürü Halil YÜCEL, yaptığı açıklamada, “Ulubey’deki eğitim kurumlarını ziyaret ederek, ilçede yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Bu ziyaretler, ilçedeki eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir eğitim imkanı sunmak adına önemliydi. Ulubey Kaymakamı ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüze misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

    Ulubey Kaymakamı İbrahim COŞKUNASLAN ise, “İl Millî Eğitim Müdürümüzün ziyareti, ilçemizdeki eğitim faaliyetlerini değerlendirme ve daha etkin hale getirme adına önemli bir fırsat oldu. İşbirliği içinde ilçemizin eğitim standartlarını daha da yükseltmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

    Ziyaretin sonunda taraflar, eğitim alanında işbirliğini güçlendirmeye yönelik ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundular.