Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak T3 Vakfı İl Sorumlusu, Teknofest çalışmalarını Yücel ile paylaştı

Teknoloji ve İnovasyon Rüzgarı

Teknoloji ve İnovasyon Rüzgarı Uşak’ta Esiyor

İlimizde teknoloji ve inovasyon alanındaki gelişmelerin merkezi haline gelen T3 Vakfı, İl Sorumlusu Alperen Özsarı liderliğinde İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel’i ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, Teknofest kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar, il genelindeki genç yeteneklerin ve teknoloji tutkunlarının katılımıyla birlikte anlatıldı.

Alperen Özsarı, Uşak İl Millî Eğitim Müdürü ile Teknofest Projelerini Değerlendirdi

Uşak İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, T3 Vakfı Uşak İl Sorumlusu Alperen Özsarı’nın ziyaretiyle bir araya gelerek, il genelinde yürütülen Teknofest çalışmalarını değerlendirdi. Eğitimde teknoloji ve inovasyonun önemine vurgu yapılan bu buluşmada, gençlerin bilim ve mühendislik alanlarındaki yeteneklerini geliştirmeye yönelik projelerin geleceği ele alındı.

Geleceğin Mühendisleri İçin İşbirliği

Uşak ilinde gerçekleştirilen bu önemli ziyaret, T3 Vakfı’nın Uşak İl Sorumlusu Alperen Özsarı’nın liderliğinde, il genelindeki Teknofest çalışmalarını güçlendirmek ve gençler arasında teknolojiye olan ilgiyi artırmak amacıyla yapıldı. İki kurum arasındaki işbirliğiyle geleceğin mühendisleri için uygun ortamların oluşturulması ve bu alandaki potansiyelin artırılması hedeflendi.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu