Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Türk Eğitim Sen, Yeni Müdür Yardımcılarına Destek Ziyareti

    “Uşak Türk Eğitim Sen, Fatih Sultan Mehmet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Yeni Müdür Yardımcıları Kürşat Akgün ve Tevfik Acar’ı Ziyaret Etti”

    "Uşak Türk Eğitim Sen,

    Fatih Sultan Mehmet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Yeni Müdür Yardımcıları Atandı

    Uşak Türk Eğitim Sen, Yazılı Sınav Puanı Üstünlüğü ile Fatih Sultan Mehmet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atanarak göreve başlayan Kürşat Akgün ve Tevfik Acar’ı ziyaret etti.

    Uşak Türk Eğitim Sen temsilcileri, Sadakatlerinin Devlete ve Yüce Türk Milletine hizmet anlayışına güvenerek, yeni görev yerlerinde üstün başarılar diledi. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı ve yeni görev yerlerinde başarılarını devam ettirecekleri konusunda güven tazeledi.

    Duygu dolu ziyarette konuşan Uşak Türk Eğitim Sen temsilcisi, “Kıymetli arkadaşlarımıza inandığımız gibi, yeni görev yerlerinde de devlete ve millete sadakatle hizmet etmelerini bekliyoruz. Bu tür başarılar, öğretmenlik mesleğine duyulan sevgi ve özverinin bir göstergesidir.” dedi.

    Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan temsilciler, eğitim camiasına katkı sağlayan herkesi tebrik etti ve gelecekteki başarılarının devamını diledi.