Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Üniversitesi 2024 bütçesi açıklandı

Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi’nin 2024 yılı bütçesinin 1 milyar 551 milyon 453 bin TL olarak TBMM’de kabul edildiğini açıkladı. Güneş, yaptığı açıklamada, “Uşak üniversitemizin 2024 yılı bütçesi 1 milyar 551 milyon 453 bin TL olarak TBMM’de kabul edilmiştir. Hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi. Uşak Üniversitesi, ülkemizin önemli eğitim ve araştırma merkezlerinden […]

Uşak Milletvekili Dr. İsmail

Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi’nin 2024 yılı bütçesinin 1 milyar 551 milyon 453 bin TL olarak TBMM’de kabul edildiğini açıkladı.

Güneş, yaptığı açıklamada, “Uşak üniversitemizin 2024 yılı bütçesi 1 milyar 551 milyon 453 bin TL olarak TBMM’de kabul edilmiştir. Hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Uşak Üniversitesi, ülkemizin önemli eğitim ve araştırma merkezlerinden biridir. Üniversitemiz, sunduğu kaliteli eğitim ve öğretim, yürüttüğü başarılı araştırma faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş

Uşak Üniversitesi’nin 2024 yılı bütçesinin artırılması, üniversitemizin bu başarılarını daha da ileriye taşıması için önemli bir destek olacaktır. Bu vesileyle, Uşak Üniversitesi’nin 2024 yılı bütçesinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Uşak Üniversitesi’nin 2024 yılı bütçesinin artırılması, üniversitenin aşağıdaki alanlarda daha etkin faaliyet göstermesine katkı sağlayacaktır:

  • Eğitim ve öğretim kalitesinin artırılması
  • Araştırma faaliyetlerinin desteklenmesi
  • Üniversitenin fiziki altyapısının güçlendirilmesi
  • Sosyal sorumluluk projelerine verilen desteğin artırılması

Uşak Üniversitesi’nin 2024 yılı bütçesinin artırılması, üniversitenin bölgenin ve ülkenin kalkınmasına daha da fazla katkı sağlaması için önemli bir fırsattır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Uşak – İstanbul’da okulda
Sıradaki Haber Uşak Eğitim Gücü Sen iki günlük iş bırakıyor