Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşaklı Gökhan, Türkiye yüzme şampiyonası’nda başarıya imza attı

Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 200m

Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 200m Kurbağalama Stilde Türkiye Birincisi Oldu

Uşak Halk Eğitimi Merkezi kurs öğrencisi Gökhan SAVRAN, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 200m kurbağalama stilde elde ettiği birincilikle büyük bir başarıya imza attı. Uşak’ı gururlandıran bu zafer, genç sporcu Gökhan SAVRAN’ın azmi ve yeteneğinin bir yansıması oldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Halil YÜCEL, Gökhan SAVRAN’ı Tebrik Ederek Ödülünü Takdim Etti

Uşaklı sporcu Gökhan SAVRAN’ın Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda kazandığı birincilik, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Halil YÜCEL tarafından takdirle karşılandı. Müdür YÜCEL, genç sporcu Gökhan SAVRAN’ı tebrik ederek ödülünü takdim etti. Bu özel an, genç yeteneklerin desteklenmesine vurgu yaparak spora olan teşvikin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Uşak’ın Yüzme Arenasında Parlayan Yıldızı

Uşak’ı temsil eden genç yüzücü Gökhan SAVRAN, Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. 200m kurbağalama stilde elde ettiği Türkiye Birinciliği, genç sporcu için yeni başarıların ve umutların kapısını aralıyor. Uşak, Gökhan SAVRAN’ın başarısıyla yüzme arenasında parlayan bir yıldızın varlığını bir kez daha göstermiş oldu.

ÖSYM, Engelli Kamu Personeli Seçme
Sıradaki Haber 2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı