Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ta bu kurslara katılana günlük 10 euro verilecek

    Uşak Üniversitesi, Gençler İçin İstihdam Garantili Projeyle Yeni Kapılar Açıyor

    Uşak Üniversitesi, Gençler İçin

    Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor: NEET Programı Kapsamında Yürütülen Yenilikçi Proje

    Uşak Üniversitesi, gençlerin iş hayatına adım atmalarını desteklemek ve istihdam konusunda önemli adımlar atmak için Avrupa Birliği’nin NEET (Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler) Programı çerçevesinde “Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor” projesini başlattı. Bu yenilikçi proje, 18-29 yaş aralığındaki eğitim veya istihdamda olmayan 50 genç için ücretsiz mesleki eğitimler sunacak ve istihdam garantisi sağlayacak.

    Uşak Üniversitesi, gençlere yönelik bu özel projede, farklı alanlarda eğitim fırsatları sunarak onların yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyor. Open-End İplik Makinesi Operatörlüğü, Bilgisayar Destekli Armürlü Kumaş Tasarımı, Grafiksel Çizim, Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım, E-Ticaret gibi alanlarda gerçekleştirilecek olan eğitimler, Uşak Üniversitesi bünyesinde 44 gün boyunca yüz yüze yapılacak. Başarılı olan kursiyerlere ise istihdam garantisi sunulacak.

    Projeye başvurmak isteyen adaylar için belirli şartlar bulunuyor. 18-29 yaş aralığında olmak ve çalışmayan veya öğrenci olmadığını belgeleyen belgelere sahip olmak bu şartlar arasında yer alıyor. Başvurular, 17 Aralık 2023 tarihine kadar Uşak Üniversitesi NEET PRO Projesi web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilecek.

    Uşak Üniversitesi’nin yanı sıra İŞKUR ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın da desteğiyle yürütülen bu proje hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, Uşak Üniversitesi NEET PRO Projesi web sitesini ziyaret edebilir veya proje koordinatörü ile iletişime geçebilirler. Bu proje, gençler için önemli bir fırsat oluşturarak onlara iş dünyasında başarılı bir adım atmalarını sağlamayı amaçlıyor.