Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta öğrenciler 1000 fidan dikti

100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’na

100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’na Öğrenci Dokunuşu: Uşak’ta Fidan Dikme Etkinliği

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. Yılı şerefine düzenlenen özel bir etkinlikle öğrencileri bir araya getirdi. Sorkun köyü mevkiinde gerçekleştirilen etkinlikte, Millî Egemenlik İlkokulu, Bedriye ve Kadir Uysal Ortaokulu ile Uşak Borsa İstanbul Ortaokulu öğrencileri, anlamlı bir fidan dikme etkinliğine imza attı.

Öğrencilerin Fidanlarla Buluşturduğu Anılar

Öğrenciler, Cumhuriyetin 100. Yılı için özel olarak oluşturulan fidan dikim alanında yaklaşık 1000 fidanı toprakla buluşturdu. Bu anlamlı etkinlik sırasında, öğrenciler sadece doğaya değil, aynı zamanda Millî Eğitim Müdürü Sayın Halil YÜCEL adına da bir fidan dikme fırsatı buldular. Fidanların toprakla buluşmasının ardından öğrencilere Türk bayrağı hediye edilirken, etkinliğin anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu etkinlik, öğrencilere sadece doğa sevgisi aşılamakla kalmadı, aynı zamanda Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarını pekiştirdi. Uşak’ta gerçekleştirilen bu özel etkinlik, öğrencilerin bir araya gelerek birlikte çalışma, dayanışma ve doğa sevgisi konularında önemli deneyimler kazanmalarına vesile oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Uşak – İstanbul’da okulda
Sıradaki Haber Uşak Eğitim Gücü Sen iki günlük iş bırakıyor