Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta sağlıklı beslenme programı ile farkındalık yükseliyor

“Sağlıklı Beslenme ve Hareketli

“Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” Etkinlikleriyle Bilinçlenme Yolunda Atılım

Uşak, sağlıklı beslenme ve aktif yaşam konularında farkındalığı artırmak adına önemli bir adım atmış durumda. “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” çerçevesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler, obezite, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemini vurgulayarak, velilere, öğretmenlere ve öğrencilere ulaşıyor.

Okullarda Sağlıklı Yaşamın İzleri

Uşak’ta, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” etkinlikleri, il genelindeki merkez ve ilçe okullarında hız kesmeden devam ediyor. Obezite, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konularındaki eğitimlerle, öğrencilere ve eğitim camiasına sağlıklı yaşam bilincini aşılamayı hedefliyor.

Toplumun Her Katmanında Bilinçlenme

“Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” ile Uşak, toplumun her katmanında sağlıklı yaşam bilincini güçlendirmeyi amaçlıyor. Veliler, öğretmenler ve öğrenciler, düzenlenen eğitimlerle sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve düzenli fiziksel aktivite konusunda bilinçlenerek, sağlıklı bir geleceğe adım atmaya hazırlanıyor.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu