Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    BİM 22 Aralık 2023 Aktüel Ürünlerinde Yağsız Fritöz, Ankastre Set ve Daha Fazlası Var

    Türkiye’nin en çok tercih

    Türkiye’nin en çok tercih edilen market zincirlerinden BİM, 22 Aralık 2023 Cuma günü geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Katalogda, mutfak, ev aletleri, züccaciye, giyim ve aksesuar gibi kategorilerde onlarca ürün yer alıyor.

    Mutfakta Kullanışlı Ürünler

    Kataloğun en dikkat çeken ürünlerinden biri, Philips HD9650 Airfryer XXL yağsız fritöz. 7,3 litrelik kapasitesi ve 2200 watt gücündeki motoruyla, farklı yiyecekleri lezzetli ve sağlıklı bir şekilde pişirmek mümkün. Ürün, 5.499 TL’den satışa sunulacak.

    Kumtel Cam Ankastre Set, mutfağını yenilemek isteyenler için ideal bir seçenek. Set, ankastre fırın, ocak ve davlumbazdan oluşuyor. Beyaz cam tasarımıyla modern bir görünüme sahip olan set, 5.499 TL’den satışa sunulacak.

    Ev Aletleri ve Züccaciye Ürünleri

    Philips FC9330 süpürge, güçlü performansı ve pratik kullanımıyla öne çıkıyor. 900 watt gücündeki motoru ve torbasız tasarımıyla, evinizi kolayca temizleyebilirsiniz. Ürün, 3.999 TL’den satışa sunulacak.

    Philips GC4537/70 Azur buharlı ütü, 2400 watt gücündeki motoru ve EasySpeed Plus tabanıyla, kırışıklıkları kolayca gideriyor. Ürün, 1.799 TL’den satışa sunulacak.

    Bim, 22 Aralık 2023 aktüel kataloğunda, rattan sepet, bal kavanozu, yuvarlak akasya sunum tabağı, yuvarlak kelepçeli kek kalıbı, muffin kek kalıbı, desenli baharat seti, desenli pizza tabanı ve düdüklü tencere seti gibi züccaciye ürünlerini de uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

    Giyim ve Aksesuar Ürünleri

    Bim, 22 Aralık 2023 aktüel kataloğunda, kadın hırka, erkek gömlek, kadın tayt, erkek çorap, çocuk tişört gibi giyim ürünlerini de satışa sunuyor.

    Aktüel Ürünler Kataloğu

    Bim’in 22 Aralık 2023 aktüel ürünleri kataloğunu, BİM mağazalarından veya BİM’in resmi internet sitesinden inceleyebilirsiniz.