Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    BİM aktüel ürün: Çeyizlik tost makinesi

    BİM 31 Mayıs aktüel ürünlerinde 1800 W gücünde, 6 dilim kapasiteli, bulaşık makinesinde yıkanabilir plakaları ve ızgara olarak kullanılabilme özelliğiyle çeyizlik tost makinesi sadece 1.599,00 TL. Mutfakta pratiklik ve lezzet için ideal seçim.

    BİM 31 Mayıs aktüel

    BİM Aktüel Ürün: Çeyizlik Tost Makinesi

    BİM, 31 Mayıs aktüel ürünlerinde çeyiz alışverişi yapanlar ve mutfak meraklıları için harika bir fırsat sunuyor. 1.599,00 TL’lik fiyatıyla dikkat çeken bu tost makinesi, birçok özelliği ile mutfaklarınıza pratiklik ve lezzet katacak.

    Yüksek Güç ve Kapasite

    Bu tost makinesi, 1800 W gücü ile hızlı ve eşit pişirme sağlarken, aynı anda 6 dilim tost yapabilme kapasitesi ile büyük aileler veya kalabalık misafirler için ideal.

    Çok Yönlü Kullanım

    Tost makinesi sadece tost yapmanın ötesine geçiyor. Izgara olarak kullanılabilme özelliği sayesinde, çeşitli yiyecekleri kolayca pişirebilir, mangal keyfini mutfağınıza taşıyabilirsiniz.

    Kolay Temizlik

    Bulaşık makinesinde yıkanabilir plakaları ve yağ akıtma kanalları ile temizlik zahmetini ortadan kaldırıyor. Böylece, lezzetli yemeklerin ardından vakit kaybetmeden makinenizi temizleyebilirsiniz.