Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Fiat’ın mini arabası Topolino fiyatı şaşırttı

    Fiat, sıfır kilometre araç kampanyası ile otomobil piyasasında büyük ses getirdi. 450 bin lira fiyat etiketi taşıyan Fiat Topolino, bu sayede 500 bin liranın altına satılan sıfır araçlar arasında yer alıyori

    Fiat, sıfır kilometre araç

    Fiat Topolino: 450 Bin Lira Altına Sıfır Km Elektrikli Araç!

    Fiat, otomobil fiyatlarının yüksek olduğu şu dönemde, 450 bin lira fiyat etiketiyle sıfır kilometre araç kampanyası başlatarak büyük ses getirdi. Bu kampanya, özellikle bayilerde yoğun bir ilgiye neden olarak büyük bir hareketlilik yarattı.

    Fiat Topolino adındaki bu elektrikli otomobil, sunduğu özellikler ile öne çıkıyor. 4 saatten kısa sürede şarj olabilen Topolino, 75 kilometrelik menzile sahip. Şehir içi kullanım için ideal olan bu araç, panoramik cam tavan, çanta tutucu, telefon tutucu ve arka taşıma demiri gibi çeşitli özelliklere de ev sahipliği yapıyor. En fazla 45 km/saat hıza ulaşabilen Topolino’yu satın almak isteyenlerin online kayıt işlemlerini kısa sürede tamamlamaları gerekiyor.

    Fiat Topolino’nun bu cazip fiyat etiketi, onu Türkiye’de en uygun fiyatlı sıfır kilometre araçlardan biri haline getiriyor. Özellikle şehir içi kullanım için bir araç arayanlar için Topolino, oldukça cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.