Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı

İSTANBUL (İGFA) – Taşınan

İSTANBUL (İGFA) – Taşınan doğal gaz piyasasında faaliyet gösteren Global Yatırım Holding A.Ş. Bağlı kuruluşu Naturelgaz, 2023 yılı mali sonuçlarını açıkladı. 2023 yılında tesis altyapı kapasitesini artırmaya devam eden Naturelgaz, Türkiye’nin tüm coğrafyalarında güçlü altyapısıyla hizmet veriyor.

Naturelgaz, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 10 hacim artışı sağlayarak toplam 251 milyon Sm3 satış hacmine ulaşarak taşınan doğal gaz pazarındaki lider konumunu güçlendirdi. Taşınan doğalgaz hizmeti verilen ilçe ve ilçe sayısını 128’e çıkaran Naturelgaz, şehir gazı iş kolunda yüzde 68 büyümeyle 117 milyon Sm3 satış hacmine ulaştı.

Söz konusu standardın etkisiyle şirketin 2023 yıl sonu toplam net kârı 96,5 milyon TL olarak açıklandı.

Naturelgaz Genel Müdürü Hasan Tahsin Turan, “Stratejik hedeflerimiz doğrultusunda büyümeye devam ediyoruz. 2023 yılında kapasite artırıcı ve maliyet düşürücü yatırımlarla Naturelgaz’ın iş hacmini artırarak geleceğe olumlu etki yapacak adımlar atmaya devam ettik. 2024 yılında hacim olarak büyümeye devam ederken aynı zamanda kârlılık rakamlarımızı da artırmayı hedefliyoruz. Yönetim kurulumuz bugün alınan kararla 320 milyon TL tutarındaki temettü dağıtımını 25 Nisan 2024 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ortakların onayına sunmaya karar verdi. “Böylece Naturelgaz, Halka arzından bu yana her yıl temettü dağıtan bu geleneği bu yıl da sürdürüyoruz” dedi.

Şubat ayında pozitif tarafa geçen
Sıradaki Haber İnşaat faaliyetleri halen pozitif