Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Pazaryeri’ne 4 milyon TL değerinde Hayvansal Ürünler İşleme Merkezi

Pazaryeri Gündem / BİLECİK

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş, Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde hayata geçirilecek BEBKA projesinin daha çok Yöresel Süt Ürünlerinin Üretimi ve Pazarlanması odaklı olacağını belirterek, projenin isminin bugüne kadar korunduğunu söyledi. Kapsamı “Hayvansal Ürünler İşleme Merkezi” olarak genişletilerek et ürünlerinin Pazaryeri ilçesinde üretilmesine olanak sağlanacak. Ürüne yönelik üretim ve pazarlamanın da faaliyetleri arasında yer alacağını belirtti.

Karakaş, Pazaryeri ilçesinde kurulacak “Hayvansal Ürünler İşleme Merkezi” tesisinin maliyetinin 4 milyon lira olacağını kaydetti.

Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin son yıllarda “Çiğ Süt Alımı” ve “Silaj Paketleme” gibi projeleri başarıyla yürüttüğü ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansı’ndan tam not alan projeleri, Erkan Karakaş tarafından yürütüldüğü biliniyor. Bağımsız İl Genel Kurulu Üyesi için aday, “Kooperatife aitiz” dedi. Bu başarı ne sadece benim ne de başkasının başarısıdır. Kooperatifimizin bugün iyi bir yerde olması tüm ortaklarımızla birlikte hepimizin başarısıdır.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem
Sıradaki Haber Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı