Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Belediyesi 15 dükkanı kiraya verecek

    Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler

    Uşak Belediyesi Yöresel Ürünler Çarşısı’nda 15 Dükkan Kiraya Verilecek

    12 Aralık’ta Açık Artırma Yapılacak

    Uşak Belediyesi, İsmetpaşa Caddesi’nde bulunan ve Yöresel Ürünler Çarşısı’na dönüştürülen eski belediye binasının zemin katında bulunan 15 adet dükkanı kiraya verecek.

    12 Aralık 2023 Salı günü saat 09:00’a kadar ihale başvurularını belediye binasından yapabilirler.

    İhale Şartları

    • İhaleye katılmak isteyenler, gerçek kişi ise ikametgah ilmühaberi ile nüfus cüzdanı sureti, vekâleten girecekler ise noter tasdikli vekâletname, belediye gelir tahakkuk şefliği sicil servisinden borcu yoktur belgesi ve yatırılan geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubunu ibraz edeceklerdir.
    • Tüzel kişi ise (şirket, dernek vb.) ihale tarihi itibariyle tüzel kişiliği temsile haiz şahısları gösterir belge (yetki belgesi), imza sirküleri, ticaret ve sanayi odası’ndan oda kayıt sicil belgesi, belediye gelir tahakkuk şefliği sicil servisinden borcu yoktur belgesi ve yatırılan geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubunu ibraz edeceklerdir.

    Yöresel Ürünler Çarşısı Canlanıyor

    Yöresel Ürünler Çarşısı’nda bulunan dükkanların kiraya verilmesi, çarşıya yeni bir hareketlilik kazandırması bekleniyor. Çarşıda, Uşak’ın yöresel ürünlerinin yanı sıra, hediyelik eşya ve diğer ürünlerin satışının yapılması planlanıyor.

    İhaleden sonra dükkanların kısa sürede kiralanması ve çarşıya yeni esnafların gelmesi bekleniyor.