Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Belediyesi diyetisyen ücretlerine zam yaptı

Uşak Belediyesi, sağlık hizmetlerinde yapılan zam kararını duyurdu! Diyetisyen seansları 500 TL’ye yükseldi. Spor salonu ve diğer hizmetler için yeni tarifeler belirlendi. Detaylar haberimizde!

Uşak Belediyesi, sağlık hizmetlerinde

Uşak Belediyesi Sağlık Hizmetlerinde Zam Kararı Aldı

Uşak Belediyesi Meclisi, sağlık hizmetlerinde yeni tarifeler belirledi. Karara göre, Uşak Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde diyetisyen seanslarına yapılacak zam dikkat çekti. Artık her seans için vatandaşlar 500 TL ödeyecekler. Bu ücret içerisinde vücut analizi hizmeti de sunulacak.

Sadece vücut analizi yaptırmak isteyenler ise 100 TL ödemekle yükümlü olacaklar. Spor salonu kullanımı için aylık ücret ise 175 TL olarak belirlendi. Andulasyon hizmetinden yararlanmak isteyenler ise 150 TL ödeyecekler.

Bu zam kararları, Uşak Belediyesi’nin sağlık hizmetlerindeki maliyet artışlarına tepki çektiği gibi, vatandaşlar arasında da tartışmalara neden oldu. Konuyla ilgili belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, sağlık hizmetlerindeki kalitenin artırılması ve daha etkin hizmet sunumu için bu tarife değişikliklerinin yapıldığı belirtildi.

HABER UŞAK

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÇAYKUR, beyaz çay üretiminin hammaddesi
Sıradaki Haber Tomurcuk çay alım fiyatı belli oldu