Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Kütahya Afyon’da araç muayene fiyat listesi açıklandı

2024 Araç Muayene Fiyatları

2024 Araç Muayene Fiyatları Artıyor! TÜVTÜRK tarafından yapılan açıklama ile 2024 yılı araç muayene ücretleri belli oldu. Buna göre, tüm araç gruplarında fiyat artışı gözlemleniyor.

Traktör, motosiklet ve motorlu bisiklet muayenesi için 927,60 TL, otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork muayenesi için 1.821,60 TL, otobüs, kamyon, çekici ve tanker muayenesi için ise 2.462,40 TL ücret ödenecek.

Muayene ücretlerine KDV dahil.

Tüm istasyonlarda kredi kartı, banka kartı ve nakit ile ödeme yapılabilecek. Kredi kartı veya banka kartı ile yapılan işlemlerde ek hizmet bedeli uygulanabilecek.

Muayene süresi geçirilen her araçtan, gecikilen her ay için muayene ücreti %5 oranında fazla alınacak.

Muayene raporu sonucunda “Ağır Kusurlu” veya “Emniyetsiz” olduğu belirlenen araçların muayeneleri onaylanmayacak.

Bir önceki ücretli muayene tarihinden itibaren 1 ay içinde, Türkiye genelinde aynı araç grubuna hizmet veren tüm istasyonlarda ücretsiz muayene tekrarı hakkı var. Her bir ücretli muayene için bir muayene tekrarı hakkı bulunuyor. Muayeneleri onaylanmayan araçlar, bir ay içerisinde ücretsiz muayene tekrarı yaptırabilirler. Muayene tekrarı yapılmamış veya bir aylık süre içinde muayene tekrarına gelmeyen araçlardan muayene ücreti tam olarak alınacak.

Araç sahipleri, muayene sürelerini ve gerekli belgeleri kontrol etmeli. Güncel ve detaylı bilgiler için ilgili resmi kurumların duyuruları ve bilgilendirme platformları takip edilmeli.

TÜİK verilerine göre Ekonomik Güven
Sıradaki Haber Ekonomik güven endeksi 1 puan azaldı