Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Tarım Müdürü Üreticileri Ziyaret Etti

    Uşak Tarım ve Orman

    Uşak Tarım ve Orman İl Müdürü Serkan Bilir, Çarıkköy ve Bozkuş köylerindeki üreticileri ziyaret etti. İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özen ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Murat Erdem’in de katıldığı ziyaretlerde, üreticilere tarımsal ürün planlaması, sözleşmeli üretim ve Bakanlığımızın destekleme programları hakkında bilgi verildi.

    Bilir, üreticilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Üreticilere verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür eden Bilir, “Tarımsal üretimde verimliliği artırmak ve çiftçilerimizin gelirlerini yükseltmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda üreticilerimize yönelik çeşitli destekleme programları yürütüyoruz. Bu programlardan yararlanmak isteyen üreticilerimiz İl Müdürlüğümüze müracaat edebilirler” dedi.

    Ziyaretlerde, üreticilere tarımsal ürün planlaması yapmanın önemi anlatıldı. Üreticilere, tarımsal üretimde iklim değişikliğinin etkilerine karşı nasıl önlemler almaları gerektiği konusunda da bilgi verildi. Ayrıca, sözleşmeli üretim ve Bakanlığımızın destekleme programları hakkında da ayrıntılı bilgiler verildi.

    Üreticiler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler.