Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşaklı üreticiye 300 bin fidan dağıtıldı

Haber Uşak – Üreticilerimiz

Haber Uşak – Üreticilerimiz için Valimiz Dr. Turan Ergün, Uşak Milletvekili Av. Dr. Turan Ergün’e Tohum, Fide, Kovan ve Arıcılık Malzemeleri Dağıtım Töreni Yapıldı.

Fahrettin Tuğrul, İl Müdürü Serkan Bilir ve il protokolünün katılımıyla Tarımsal Arazi Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi Aile Çiftçiliği kaynaklı 1.615 üreticiye 156.320 kg tohum, 30 üreticiye 300.000 fidan ve 80 üreticiye 400 fidan dağıtıldı. Kalkınma Projesi ve İl Özel İdaresi, Kemalöz Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen törende. kovan ve arıcılık malzemeleri dağıtıldı.
Projeler kapsamında üreticilerimiz; Nohut, Ayçiçeği, Fasulye, Çörekotu, Mercimek, Sorgum Tohumu, Karnabahar, Brokoli fidanı ile Kovan ve Arıcılık Malzemeleri dağıtılan projelerin toplam maliyeti 12.769.000,00 TL’dir. Yüzde 50 ila yüzde 75 oranında hibe desteğiyle hayata geçirilen projelerin şehrimize 135 milyon TL katkı sağlaması bekleniyor. Dağıtım törenimizde Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’e, Mehmet Emin Hoşgör Ortaokul Müdürü Zeynep Uğur’a, folklor gösterileriyle törenimize renk katan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. @tarimgovtr @bugemtr @tcusakvaliligi @ibrahimyumakli_tr @serkancan_32
TÜİK verilerine göre Ekonomik Güven
Sıradaki Haber Ekonomik güven endeksi 1 puan azaldı