Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıtılacak

Uşak Belediyesi Ramazan Yardımı

Uşak Belediyesi Ramazan Yardımı Başvuruları Başladı!

Manevi iklimin ayında tebessümler buluşuyor!

Uşak Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına bereket katmak için Ramazan ayı gıda kolisi yardım başvurularını almaya başladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan Uşak Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edecek.

Zengin içerikli gıda kolileri

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından incelenecek başvuruların ardından yardım yapılacak adresler belirlenecek ve hazırlanan gıda kolileri vatandaşlara teslim edilecek. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına hazırlanan kolilerde yağ, bakliyat, şeker, çay gibi temel gıda ürünleri yer alacak.

Başvuru şartları ve nasıl yapılacağı

Başvuru yapmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, e-devlet üzerinden çıkarılabilen ikametgâh adresi ile Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilirler. 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ise nüfus cüzdanları ile müdürlüğe başvurabilirler.

Başvuru yeri: Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

Son başvuru tarihi: Henüz belirlenmedi.

Dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşayacağımız Ramazan ayında, Uşak Belediyesi’nin bu anlamlı yardımına destek olmak için siz de çevrenizdeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilirsiniz.

Uşak postası