Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    17 yıllık dev firma Uşak’ta personel arıyor

    TÜVTÜRK, Türkiye’nin önde gelen araç muayene istasyonlarından biri olarak, Uşak’ta iki yeni pozisyon için iş ilanları yayınladı. Bu pozisyonlar, araç muayene teknisyeni ve istasyon amir yardımcısı rollerinde çalışacak adayları hedefliyor. Her iki pozisyon da tam zamanlı olup, trafik güvenliğinin sağlanması vizyonuyla hizmet veren TÜVTÜRK’ün Uşak merkezindeki istasyonunda görevlendirilecek.

    TÜVTÜRK, Türkiye’nin önde gelen

    TÜVTÜRK Uşak’ta Yeni İstihdam edecek. 2 kadroya personel arayışında…

    TÜVTÜRK, Uşak merkezdeki araç muayene istasyonunda çalışacak yeni ekip arkadaşları arıyor. İki pozisyon için iş ilanı yayınlayan TÜVTÜRK, araç muayene teknisyeni ve istasyon amir yardımcısı adayları arıyor.

    Araç Muayene Teknisyeni

    TÜVTÜRK

    Araç muayene teknisyeni pozisyonu için teknik lise veya dengi okulların makine, motor, otomotiv, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik teknolojileri veya tesviye bölümü mezunları aranıyor. Adayların MS Office uygulamalarını kullanabilmesi, müşteri memnuniyeti bilincine sahip olması ve “B” sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. “A2”, “D” veya “E” sınıfı sürücü belgelerine sahip ve Uşak’ta ikamet eden adaylar tercih ediliyor.

    İş Tanımı:

    • Araç muayenelerini standartlara uygun gerçekleştirmek
    • Araç muayene raporunu oluşturmak
    • Müşteri odaklı hizmet sağlamak

    İstasyon Amir Yardımcısı

    İstasyon amir yardımcısı pozisyonu için 4 yıllık mühendislik fakülteleri veya 2 yıllık yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun ve otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyimli adaylar aranıyor. Ekip yönetme tecrübesi, müşteri memnuniyeti bilinci ve “B” sınıfı sürücü belgesi gerekli.

    İş Tanımı:

    • Araç muayenelerinin standartlara uygun yapılmasını sağlamak
    • Ekibin iş planını hazırlamak ve uygulamak
    • Ekipman bakımını ve belge düzenini sağlamak
    • İşyeri güvenlik talimatlarına uyulmasını sağlamak
    TÜVTÜRK istasyonu

    Başvurular, TÜVTÜRK’ün resmi kariyer sayfası üzerinden yapılabilir. Uşak’ta yaşayan ve ilgili alanlarda kariyer yapmak isteyenler için bu pozisyonlar önemli fırsatlar sunuyor.

    https://www.kariyer.net/is-ilani/tuvturk-istasyon-amir-yardimcisi-usak-3790328

    https://www.kariyer.net/is-ilani/tuvturk-arac-muayene-teknisyeni-usak-merkez-3790305