Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

9 Nisan 2024 Uşak’ta 2 kişi vefat etti

Ünalan Mahallesi Sakinlerinden İki

Ünalan Mahallesi Sakinlerinden İki Kişi Toprağa Verildi

Ünalan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızdan bugün iki kişi vefat etti. Fadime Kurt ve Sultan Gökçe, hayata veda ettiler.

Fadime Kurt’un vefatı, yakınları ve mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. 78 yaşındaki Fadime Kurt’un cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Zümrüt Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehitler-2 Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine katılanlar, dualarla Fadime Kurt’a veda etti ve Allah’tan rahmet diledi.

Uşak vefat ilanları

Diğer taraftan, aynı gün içerisinde Sultan Gökçe de aramızdan ayrıldı. Sultan Gökçe’nin cenazesi de öğle namazını müteakip Eşme/Güllü Köyü’nde defnedildi. Sultan Gökçe için düzenlenen cenaze törenine, ailesinin yanı sıra köy halkı da yoğun ilgi gösterdi. Dualar eşliğinde Sultan Gökçe, sonsuzluğa uğurlandı.

Ünalan Mahallesi sakinleri, bu kayıplarla derin bir hüzün yaşarken, mahalle halkı birlik ve beraberlik içerisinde ailelere destek olmaya devam ediyor. Vefat eden Fadime Kurt ve Sultan Gökçe’ye Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyoruz.