Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Karahallı Kaymakamı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

    Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL,

    Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

    Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL, İlçemizdeki köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve taleplerini değerlendirmeye devam ediyor.
    Vatandaş buluşmaları kapsamında bugün Kaykıllı Köyünü ziyaret eden Kaymakamımıza ziyaretleri esnasında; İlçe Emniyet Amir V. Muhammed KURT, İlçe Jandarma Komutanı Bilgin ARSLAN, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sami AKKUŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Koral ALTINPINAR, İlçe Özel İdare Müdürü Eyüp CAN ve İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz DARAKÇI eşlik etti.

    Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL, “Karahallı İlçemizde göreve başladığımdan bu yana, esnaf ziyaretleri, kurum ziyaretleri, okul ziyaretleri, STK ziyaretleri ve köy ziyaretlerini her fırsatta gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bugünde Kaykıllı Köyümüzde vatandaş buluşmaları kapsamında düzenlemiş olduğumuz bu ziyareti önemsiyorum. Yerel yönetimler ile vatandaşlar arasından doğrudan iletişimi güçlendirmeyi amaçladığımız bu ziyaretler çerçevesinde köylerimizdeki sorunların ilk ağızdan tespit edilmesi ve çözüm bulmasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

    Kaykıllı Köyü ziyareti sırasında köy muhtarından köyün genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakamımız, daha sonra vatandaşların sorun istek ve taleplerini dinleyerek, ilgili müdürlere talimatlarını iletti.