Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Karahallı’da Gençler İçin Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Programı

    Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak

    Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve farkındalık yaratmak amacıyla; Uşak Yeşilay Şube Başkanlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz işbirliğinde ilçemizde bir program düzenlendi.

    Karahallı Anadolu Lisesi salonunda gerçekleşen programda açılış konuşması yapan Kaymakamımız Sn. Funda HAMZA ÇALDAĞI; “Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, onlara vereceğimiz sağlık bilinciyle mümkün hale gelecektir. Bu nedenle Yeşilay ve diğer ilgili kurumlar tarafından verilen bu eğitimler oldukça önem arz etmektedir. Bu anlamda toplumda bir bilinç ve farkındalık oluşturmak, hem devleti temsil eden bizlerin, hem halkımız ve ailelerimizin, hem de sivil toplum kuruluşlarımızın hayati bir görevidir. Bu düşünceler çerçevesinde, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor ve zararlı alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” ifadelerini kullandı. Uşak Yeşilay Şube Başkanı Feyza GÜLER program ile ilgili katılımcılara tütün bağımlılığı ile YEDAM’ın tanıtımı konusunda bir sunum yaptı.

    Programa; Kaymakamımız Sn. Funda HAMZA ÇALDAĞI, Belediye Başkanı Ali TOPÇU, İlçe Emniyet Amir V. Muhammed KURT, Merkez Jandarma Karakol Komutanı Kerem SAL, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet ÖZDEM, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ayten BALTA, Uşak Yeşilay Şube Başkanı Feyza GÜLER ve çok sayıda lise öğrencisi katıldı.