Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak 27 Aralık vefat edenler duyuruldu

Uşak Belediyesi Tarafından Açıklanan

Uşak Belediyesi Tarafından Açıklanan Son Vefatlar

Uşak Belediyesi, bugün 27 Aralık tarihinde yaşamlarını yitiren ve toplumun sevgiyle anacağı dört kişinin ölüm haberlerini duyurdu. Ölenler arasında Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Hatice Yılmaz, Emine Harman, Ümmü Ateş ve Nurullah Köse’nin yakınları bulunuyor.

Hatice Yılmaz’ın Ardından Derin Bir Matem

Atatürk Mahallesi sakinlerinden olan Hatice Yılmaz, Adem Yılmaz’ın annesi olarak tanınıyordu. Kendisi için düzenlenecek cenaze töreni, öğle namazını müteakip Şekerevleri Camii’nde gerçekleşecek. Ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek olan Yılmaz için dualar edilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet dileyen belediye, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Emine Harman, Güre Köyünde Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Emine Harman’ın ölümü, Raziye Gürsoy’un annesi olarak toplumda derin bir üzüntü yarattı. Güre Köyü’nde düzenlenecek cenaze töreni, öğle namazının ardından gerçekleşecek ve Harman, buradaki toprağa defnedilecek. Merhumeye dualarla ve Allah’tan rahmet temennileriyle veda edilecek.

Ümmü Ateş, Dikilitaş Camii’nde Dualarla Anılacak

Meral Uysal’ın annesi olarak bilinen Ümmü Ateş için cenaze töreni, öğle namazının ardından Dikilitaş Camii’nde düzenlenecek. Ardından Güneli Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanacak olan Ateş için yakınları ve sevenleri dualarını eksik etmeyecek.

Nurullah Köse’nin Vefatı Karakuyu Köyü’nde Yankı Buldu

Nurullah Köse’nin ölümü, Murat Köse’nin babası olmasıyla geniş bir çevrede üzüntüyle karşılandı. Cenaze töreni öğle namazının ardından Karakuyu Köyü’nde gerçekleşecek ve Köse, buradaki mezarlıkta son istirahatgahına kavuşacak. Allah’tan rahmet dileyen belediye, Köse ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Bu üzücü kayıpların ailelerine ve sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.