Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Akşemsettin Camii’nde Sabah Namazı Buluşmasına Davet

Uşak İl Müftülüğü, Toplumu

Uşak İl Müftülüğü, Toplumu Bir Araya Getiriyor: Cumartesi Sabahı Akşemsettin Camii’nde Buluşuyoruz

Uşak İl Müftülüğü, dinî duyarlılığı artırmak ve toplumun birlik ve beraberliğini güçlendirmek amacıyla 16 Aralık Cumartesi günü Akşemsettin Camii’nde bir Sabah Namazı Buluşması düzenliyor. Müftülük, bu özel programla ilçe sakinlerini bir araya getirerek, dayanışma ve birlik duygularını pekiştirmeyi hedefliyor.

Sabah namazı öncesinde gerçekleştirilecek buluşma, camii cemaati ile birlikte duaların edilmesine, manevi atmosferin paylaşılmasına ve samimi bir birliktelik ortamının oluşturulmasına vesile olacak. Programa tüm Kardeşler davet edilirken, Akşemsettin Camii’nin kapıları 16 Aralık Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde açılacak.

Uşaklı vatandaşlar, bu anlamlı buluşmaya katılarak hem manevi bir deneyim yaşayacaklar hem de komşuluk ilişkilerini güçlendirme fırsatı bulacaklar. Uşak İl Müftülüğü, etkinliğin ilçe genelindeki dayanışma ve birlik duygularını pekiştirmeye katkı sağlamasını umuyor.

Bu güzel etkinlikle birlikte, Akşemsettin Camii’nin içinde oluşturulacak manevi atmosferle, Uşaklılar bir kez daha bir araya gelerek kardeşlik bağlarını güçlendirecekler. Programa katılımın yoğun olması beklenirken, tüm Kardeşlerin bu anlamlı buluşmada bir araya gelmeye davet edildiği belirtildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çivril Tokalı Kanyonu – Denizli
Sıradaki Haber Denizli Çivril’de yer alıyor, 20 kilometre alana uzanıyor