Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Belediye Başkanı Yalım’ın seçim sonrası ilk teşekkür durağı

Yeni Belediye Başkanı Özkan

Yeni Belediye Başkanı Özkan Yalım’dan Anlamlı Ziyaret: Oto Galericiler Sitesi İlk Durağı

Şehrimizin yeni seçilen Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini seçim çalışmalarına başladığı ve önemsediği noktalardan biri olan Oto Galericiler Sitesi’ne gerçekleştirdi.

Başkan Yalım, seçim sürecindeki vaatlerini ve projelerini hayata geçirmek için bu önemli ziyareti gerçekleştirerek sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Oto Galericiler Sitesi esnafının sorunlarını dinleyen ve beklentilerini öğrenen Yalım, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi.

Oto Galericiler Sitesi ziyareti sonrası yapılan açıklamada, “Oto Galericiler Sitesi esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelen başkanımız, desteklerinden dolayı teşekkürletini ileterek, bol kazançlar diledi.

Başkan Yalım’ın Oto Galericiler Sitesi ziyareti, hem esnaf hem de site sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Yalım’ın bu samimi ve anlamlı ziyareti, halk nezdinde de takdirle karşılandı.

Özkan Yalım’ın başkanlık sürecindeki ilk adımı olan Oto Galericiler Sitesi ziyareti, şehir sakinlerine umut ve güven verdi. Başkan Yalım’ın, şehrin her kesimine eşit mesafede ve adaletle hizmet etme kararlılığı, yeni döneme dair umutları arttırdı.

UŞAK HABERLERİ

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün,
Sıradaki Haber Uşak Valisi, İstanbul Uşaklılar Vakfı Heyetini Ağırladı