Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Belediyesi, şehre değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyor

    Uşak Belediyesi, şehre değer

    Uşak Belediyesi, şehre değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyor

    Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehrin genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Çocuk Kent Projesi, Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası, Dikilitaş Millet Bahçesi ve Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Çakın, projelerin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

    Çocuk Kent Projesi, çocuklara unutulmaz bir deneyim sunacak

    İnşa edilen Çocuk Kent Projesi, çocuklara unutulmaz bir deneyim sunacak. Proje kapsamında, oyun alanları, macera parkları, sosyal tesisler ve çocuk eğitim atölyeleri yer alacak.

    Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası, sporcuların yetişmesine katkı sağlayacak

    Uşakspor ve Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne hizmet verecek olan Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası, sporcuların yetişmesine katkı sağlayacak.

    Dikilitaş Millet Bahçesi, şehre yeni bir nefes kazandıracak

    Dikilitaş Mahallesi’nde 100 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dikilitaş Millet Bahçesi, şehre yeni bir nefes kazandıracak. Proje kapsamında, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları ve piknik alanları yer alacak.

    Gençlik Merkezi, gençlerin sosyalleşmesine ve gelişimlerine katkı sağlayacak

    Gençlerin sosyalleşmesine ve gelişimlerine katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi, 2 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Proje kapsamında, kütüphane, spor salonu, bilgisayar odası, atölyeler ve sosyal alanlar yer alacak.

    Başkan Çakın, yaptığı açıklamada, “Şehrimize değer katacak kıymetli projeleri birer birer tamamlamak için çalışıyoruz. Bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Uşak’ımız daha yaşanabilir bir şehir olacak. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.