Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Belediyesi’nden istifa etti: O ilden Başkan aday adayı oldu

    Uşak’ta görev yapan mimar, Madenli Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Uşak Belediyesi’nde uzun yıllar yüksek mimar olarak görev yapan Ömer Öztürk, doğduğu ve büyüdüğü Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Madenli Belde Belediye Başkanlığı aday adayı oldu.

    Uşak'ta görev yapan mimar,

    Uşak haberleri – Öztürk, yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar boyunca Uşak Belediyesi’nde yüksek mimar olarak görev yapmanın onurunu ve birçok önemli projelere imza atmanın gururunu yaşadım. Görevim boyunca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışını da içselleştirerek, Türkiye’nin yüzyılına yakışan bir vizyonla hareket etmeyi sorumluluk olarak benimsedim. Yaklaşan yerel seçimlerde doğduğum, büyüdüğüm şirin beldemiz Madenli’mize yakışır hizmetler sunabilmek için yeni bir yola çıkmanın kararını alarak Uşak Belediyesi’ndeki görevimden istifa ettim. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti belediyeciliğinin anlayışıyla, halka hizmet odaklı, şeffaf ve etkili bir yönetim biçimiyle çağdaş belediyecilik standartlarını yükseltmeyi benimseyerek; Madenli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıkmış olmamın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum. Siz değerli hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

    Öztürk’ün aday adaylığı, Madenli’de büyük heyecan yarattı. Vatandaşlar, Öztürk’ün belediye başkanlığı görevini üstlenmesi halinde Madenli’nin daha da gelişeceğine inandıklarını dile getirdiler.

    Öztürk, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Madenli Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi halinde, AK Parti’nin bu seçimlerde de Madenli’de başarılı olmasının önünü açacak bir isim olarak görülüyor.