Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak İl Müftülüğü, “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” projesini duyurdu

Erkek Ortaokul Öğrencilerine Kültürel,

Erkek Ortaokul Öğrencilerine Kültürel, Manevi ve Sosyal Etkinlikler

Uşak İl Müftülüğü, eğitim ve maneviyat alanındaki destek çalışmalarına bir yenisini ekleyerek, ortaokullarda öğrenim gören erkek öğrencilere yönelik “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” düzenliyor. 24-26 Ocak tarihleri arasında Fatih Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik, gençleri bir araya getirerek, değerler eğitimi ve sosyal etkileşim imkanı sunacak.

Bu anlamlı etkinliğin temel amacı, gençlerin karakter gelişimine katkı sağlamak, birbirleriyle tanışmalarını ve dayanışmalarını teşvik etmek olarak öne çıkıyor. Uşak İl Müftülüğü, gençleri sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerlerle donatarak topluma faydalı bireyler olmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Üniversiteli Gençler İçin Manevi Değerlerimize Benzersiz Bir Yolculuk

Uşak İl Müftülüğü, Mehmet Hacım KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştireceği “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” ile üniversitelerde öğrenim gören erkek öğrencilere benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 29-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek etkinlik, gençleri hem eğlenceli aktivitelerle buluşturacak hem de manevi değerler üzerinde düşünmeye yönlendirecek.

Üniversite seviyesinde eğitim gören kız öğrenciler içinse etkinlik tarihi 31 Ocak-2 Şubat olarak belirlendi. Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenecek olan etkinlik; üniversiteli genç kızlara yönelik düzenlenen bir kamp olma özelliği taşıyor. Uşak İl Müftülüğü, genç kızları sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerlerle donatarak topluma faydalı bireyler olmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Öğrencilerimiz Manevi Kazanımlarının Yanı Sıra Sosyalleşecek ve Kendilerini Tanıyacak

Bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal ve manevi dünyalarını zenginleştirmesi, ahlaki değerlere olan duyarlılıklarını artırması ve birlikte vakit geçirerek dostlukları pekiştirmesi açısından önemli olduğu belirtiliyor. Uşak İl Müftülüğü, gençlerle buluşacakları bu özel kamp etkinliğinde, ortak değerlere vurgu yaparak gençlerin kendilerini daha iyi tanımalarına ve topluma daha etkin bir şekilde katılmalarına destek olmayı amaçlıyor.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tepedelen Çamı, Uşak ili Banaz
Sıradaki Haber Uşak’ın ilçesinde gövdesini 7 kişi sarabiliyor, kapladığı alan 380 metre kare