Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Müftülüğü, Sabah Namazında Buluşmaya Davet Ediyor

Uşak Müftülüğü’nden “Sabah Namazında Huzurda Buluşuyoruz” Etkinliği

Uşak Müftülüğü'nden "Sabah Namazında

Uşak Müftülüğü, ilgi çekici bir etkinlikle tüm halkı Sabah Namazı’na davet ediyor. Mecid ERTÜRK önderliğindeki bu anlamlı buluşma, 9 Aralık 2023 Cumartesi günü Laleli Camii’nde gerçekleşecek. Sabahın erken saatlerinde, saat 07.31’de başlayacak olan namaz öncesinde, seçkin hafızlarımız Kur’an-ı Kerim tilavetiyle buluşacaklar.

Sabah namazının manevi atmosferinde buluşacak olan cemaat, namaz öncesi yapılan tesbihat, sohbet, dua ve ikramlarla bir araya gelerek birlik ve beraberliğin tadını çıkaracaklar. Bu özel etkinlik, dinî duyguları canlandırmak, manevi atmosferi paylaşmak ve toplumun bir araya gelmesini sağlamak adına büyük bir fırsat sunuyor.

Laleli Camii’nin bu özel daveti, dinî duyarlılığı yüksek olan herkesi kucaklamakta ve tüm halkın katılımını beklemektedir. Sabahın erken saatinde gerçekleşecek bu buluşma, manevi anlamda doyurucu bir deneyim sunmanın yanı sıra, toplumsal dayanışma ve birlik duygularını da pekiştirecektir.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Manevi Sohbet: Laleli Camii’nde

Laleli Camii’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu özel etkinlik, Sabah Namazı’nın huzur veren atmosferini en özel şekilde yaşatmayı amaçlıyor. Namaz öncesi seçkin hafızlarımızın muhteşem Kur’an-ı Kerim tilaveti, katılımcılara manevi bir yolculuk sunacak.

Namaz sonrası yapılacak olan tesbihat, sohbet, dua ve ikramlar ise katılımcıları bir araya getirerek güçlü bir toplumsal bağ oluşturmayı hedefliyor. Bu etkinlik, dinî ve manevi duyguların paylaşıldığı, birlikte yapılan ibadetlerin manevi gücünü hissettiren bir fırsat sunuyor.

Tüm bu güzel detaylarla dolu olan etkinliğe tüm halk davetlidir. Sabahın erken saatlerinde, manevi bir atmosferde buluşmak için 9 Aralık 2023 Cumartesi günü Laleli Camii’nde olmayı unutmayın!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çivril Tokalı Kanyonu – Denizli
Sıradaki Haber Denizli Çivril’de yer alıyor, 20 kilometre alana uzanıyor