Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak Müftülüğünden Hafızlık Kursları İçin Piknik Etkinliği

    Uşak İl Müftülüğüne bağlı Fatih, Müşerref, Hilaliye Dülgeroğlu, Hz. Hatice ve Şifa Hafızlık Kur’an Kursları, öğrencilerini ve mezunlarını bir araya getiren özel bir piknik programı düzenledi. İl Müftüsü Burhan Çakır’ın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğle yemeği ikramının ardından öğrencilerle birlikte Öğle Namazı eda edildi.

    Uşak İl Müftülüğüne bağlı

    İl Müftülüğümüze bağlı Fatih, Müşerref, Hilaliye Dülgeroğlu, Hz. Hatice ve Şifa Hafızlık Kur’an Kurslarımızda halen eğitim gören ve mezun olan öğrencileri bir araya getiren “Piknik Programı” düzenlendi. Katılımcılara yapılan öğle yemeği ikramından sonra programa katılan İl Müftümüz Burhan ÇAKIR, öğrencilerle birlikte Öğle Namazını eda ettiler.

    Namaz sonrasında öğrencilere yönelik olarak; çuval, yumurta, sandalye kapma ve halat çekme yarışmaları ile çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödül ve madalya takdim edildi. Fatih ve Müşerref Kur’an Kursu öğrencilerinin İlahi söylediği programda İl Müftümüz de öğrencilere eşlik ettiler. İl Müftümüzün rehberliğinde Hafızlık Kurslarımızı bir araya getiren ve oldukça eğlenceli geçen programda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.