Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Tarım Müdürlüğü’nden Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret

Uşak Tarım Müdürlüğü’nden Hayvancılık

Uşak Tarım Müdürlüğü’nden Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret ve Bilgilendirme

Uşak Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından Banaz İlçesi İmrez Köyü‘ndeki hayvancılık işletmeleri ziyaret edildi. Ziyaretler kapsamında, işletme sahiplerine hastalıktan ari işletmeler hakkında bilgi verildi.

Müdürlük yetkilileri yaptığı açıklamada, hayvancılık işletmelerinin hastalıklardan korunmasının önemine vurgu yaptılar. Yetkililer, hastalıktan ari işletmelerin kurulması ve işletilmesi için gerekli şartlar hakkında işletme sahiplerini bilgilendirdiler.

Ziyaretlerde ayrıca, hayvan sağlığı ve hijyeni ile ilgili konularda da görüş alışverişinde bulunuldu. Yetkililer, hayvancılık işletmelerinin hastalıklardan korunması için gerekli önlemleri almaları gerektiğini ve bu konuda Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün her zaman kendilerine destek olmaya hazır olduğunu ifade ettiler.

Hastalıktan ari işletme nedir?

Hastalıktan ari işletme, belirli bir hastalığa karşı sertifikalı ve resmi olarak onaylanmış hayvancılık işletmesidir. Bu işletmelerde, hastalığın yayılmasını önlemek için sıkı biyogüvenlik önlemleri uygulanır. Hastalıktan ari işletmeler, hem hayvan sağlığı hem de gıda güvenliği açısından önemlidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İl Müdürü Serkan Bilir ve
Sıradaki Haber Uşak İl Müdürü ve Şube Müdürü hayvan pazarlarını ziyaret etti