Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak TÜGVA paylaştı, binanın boşatılmış halini gözler önüne serdi

    KAMUOYUNA DUYURU TÜGVA Uşak

    KAMUOYUNA DUYURU

    TÜGVA Uşak İl Temsilciliği olarak, Uşak gençliğine hizmet veren binamızla ilgili olarak ortaya atılan asılsız iddialara ve iftiralara karşı açıklama yapma ihtiyacı hissettik.

    2016 yılında Uşak Belediyesi ile imzaladığımız protokolle kullanım hakkını elde ettiğimiz binamızda, vakfımızın bütçesiyle iç tefrişat yapılmış ve vakfımıza ait eşyalar konulmuştur. Son zamanlarda bu eşyaların kademeli olarak taşınması sürecine başlanmış olup, bir kısmı hala binamızda bulunmaktadır.

    Ancak, hiçbir resmi tahliye yazısı veya tebligat almadan, hukuksuz bir şekilde binanın kilidini kırarak içeri giren kişiler, bıraktığımız eşyaları fotoğraflamışlardır. Sökülen dolaplar, avizeler ve diğer malzemelerin kırıldığı ve parçalandığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

    Herhangi bir resmi yazı ya da tahliye tebligatı olmamasına rağmen, olası sorunları önlemek adına binayı boşaltarak temizledik ve düzenledik. Binamızın düzenli ve temiz olduğuna dair fotoğrafları kamuoyuyla paylaşıyoruz.

    Asılsız iddialar ve iftiralar karşısında hukuki haklarımız saklıdır ve gereken adımları atacağımızı kamuoyuna duyururuz.

    TÜGVA Uşak İl Temsilciliği