Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak Valisi, “Tarım, Orman ve İnsan” fotoğraf yarışması sergisini ziyaret etti

Tarım, Orman ve İnsan

Tarım, Orman ve İnsan Temalı Fotoğraf Yarışması Sergisi Valiyi Büyüledi

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 13. “Tarım, Orman ve İnsan” konulu Fotoğraf Yarışması’nın ödül ve sergileme alan eserlerini inceledi. Sergide, doğanın zenginlikleri, tarımın çeşitliliği ve insanın bu denge içindeki yerine dair çarpıcı görsel öykülerle karşılaşan Vali Ergün, bu önemli sanatsal etkinlikle tarım ve orman konularında farkındalık oluşturmaya katkıda bulunmayı amaçladı.

Dereceye Giren Eserler Ziyaretçilere Sunuldu

Uşak’ta, bu yıl 13. kez düzenlenen Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın sergisi, Özdilek AVM’de kapılarını açtı. Renkli karelerle bezenen sergi, Vali Dr. Turan Ergün, İl Müdürü Serkan Bilir ve protokol üyelerinin katılımıyla açıldı. Sergide dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan eserler, fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.

Uşak’ta Sanat ve Doğa Buluşmasına Ev Sahipliği Yapıyor

Uşak’ta düzenlenen 13. Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması sergisi, şehirde sanat ve doğa buluşmasına dönüşüyor. Özdilek AVM’de açılan sergi, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyonu Başkanı Kayhan Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve birçok kurum müdürünün katılımıyla renkleniyor. Yarışmanın 6 farklı kategorisinde dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan eserler, ziyaretçilere görsel bir şölen sunuyor.