Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşak’ın Yenişehir rampaları can yakıyor

    Uşak’ın Yenişehir rampalarında son

    Uşak’ın Yenişehir rampalarında son aylarda meydana gelen kazalar ve yangınlar, bölgedeki vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Dün gece saatlerinde yine aynı bölgede meydana gelen yangında bir tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

    Edinilen bilgiye göre, Uşak’ın Yenişehir rampalarında seyir halinde olan bir tırda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek tıra tamamen yayıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

    Yangında tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

    Yenişehir rampalarında son aylarda meydana gelen kazalar ve yangınlar, bölgedeki vatandaşları tedirgin ediyor. Bölge sakinleri, yetkililerin rampalarda gerekli önlemleri almasını istiyor.

    Yetkililer ise, rampalarda incelemelerde bulunduklarını ve gerekli önlemlerin alınacağını belirttiler.

    Yangın neden çıktı?

    Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. İtfaiye ekipleri, yangının elektrik aksamından kaynaklanmış olabileceğini değerlendiriyor. Ancak kesin neden, yapılacak incelemelerin ardından belli olacak.

    Rampalarda önlem alınmalı

    Yenişehir rampalarında son aylarda meydana gelen kazalar ve yangınlar, bölge sakinlerini tedirgin ediyor. Bölge sakinleri, yetkililerin rampalarda gerekli önlemleri almasını istiyor.

    Resim temsilidir.