Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

    Uşaklı adaylara duyuru: 25 Bin Uzman Erbaş Alımı Başladı

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 25 bin uzman erbaş alınacağını duyurdu. Başvurular 3 Haziran 2024 tarihinde başladı ve 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB),

    25 Bin Uzman Erbaş Alımı Başladı

    Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 2024 yılı 2. Dönem Uzman Erbaş alımı için başvuruları açtı. 25 bin kontenjan için 3 Haziran – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden başvurular kabul edilecek.

    Kimler Başvurabilir?

    Başvurulara 27 yaşını bitirmemiş (1 Ocak 1997 ve daha sonra doğanlar), askerlik görevini yapmış veya yapan, en az lise mezunu, 2024 yılı Ocak ayında terhisi üzerinden 5 yıl geçmemiş (3 Haziran 2019 ve sonrasında terhis olanlar) ve belirtilen diğer şartları taşıyan adaylar katılabilecek.

    Askerlik hizmetinde “Uzman Erbaş Olur” nitelik belgesi almış olanlar ve sözleşmeli erbaş ve erlerden Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan, en az 3 yıl görev yapmış ve müteakip sözleşme süresi içinde olan, 29 yaşını bitirmemiş (1 Ocak 1995 ve daha sonra doğanlar) adaylar da başvurabilecek.

    Başvuru Nasıl Yapılır?

    Başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla çevrimiçi (online) yapılacak. Başvuru esnasında gerekli belgelerin yüklenmesi gerekiyor.

    Adayların Dikkat Etmesi Gerekenler

    Adayların adreslerine herhangi bir tebligat gönderilmeyecek, tüm duyurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapılacak.

    Başvuru şartlarını taşımadığı veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

    Detaylı Bilgi İçin: