Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta 14 Nisan’da başlıyor, 6 saat sürecek

Uşak ilinin Karahallı ilçesinde

Uşak ilinin Karahallı ilçesinde 14 Nisan 2024 tarihinde elektrik kesintisi olacağına dair bir duyuru yapılmıştır. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesis bakım onarım çalışmaları nedeniyle, kesinti 14 Nisan 2024 tarihinde 10:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Kesinti yaşanacak bölgeler şunlardır:

  • Karahallı merkez ve çevresindeki köyler (Çoğuplu, Duraklı, Külköy, Paşalar, Beki, Çokaklı, Delihıdırlı, Dumanlı, Kavaklı, Kaykıllı)

Kesinti süresince elektrik altyapı çalışmalarının tamamlanması planlanmaktadır. Etkilenen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanabileceğinden, vatandaşların gerekli önlemleri alması ve kesinti süresince planlamalarını buna göre yapması önemlidir.

Uşak elektrik kesintisi

İlanın yayın tarihi 5 Nisan 2024 olarak belirtilmiştir. Elektrik kesintisi planlandığı saatler arasında erken tamamlanırsa, elektrik verileceği tarih öncesinde geri verilecektir.

Bu planlanmış elektrik kesintisi ile ilgili detayları içeren duyuru, elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılmıştır.

Uşak haberleri – İlimizde 100’ün
Sıradaki Haber İlimizde 100 baş üzeri büyükbaş hayvan varlığına sahip hayvancılık işletmeleri ziyaret edilerek Hasatalıktan Ari İşletme…