Ana Sayfa Arama Galeri
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Uşak’ta 17 Aralık’ta vefat edenler: 7 kişi vefat etti

Uşak’ta 17 Aralık’ta vefat

Uşak’ta 17 Aralık’ta vefat edenler

Uşak ilinde, 17 Aralık tarihinde vefat eden değerli insanları kaybetmenin üzüntüsüyle bir araya geliyoruz. İşte, o gün aramızdan ayrılan sevdiklerimiz:

Fatma Altınay

17 Aralık 2023 tarihinde vefat eden Fatma Altınay için Banaz Hallaçlar Köyü’nde düzenlenecek cenaze töreni ile son vedamızı yapacağız. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Naime Baykal

Uluğbey İnay Köyü’nde defnedilecek olan Naime Baykal’ı 17 Aralık’ta kaybettik. Merhume için düzenlenecek cenaze törenine tüm dostlarını ve sevenlerini bekliyoruz. Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Cemile Akcan

Gürbüz Akcan’ın eşi, Cemile Akcan’ı özlemle anıyoruz. Örnek Birgül Camii’nden alınarak Ulubey Çırpıcılar Köyü’nde defnedilecek olan merhume için düzenlenecek cenaze törenine katılımınızı bekliyoruz. Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Alime Yıldırım

Eşme Günyaka Köyü’nde defnedilecek Alime Yıldırım’ı 17 Aralık’ta kaybettik. İkindi namazına müteakip düzenlenecek cenaze törenine tüm dostlarını ve sevenlerini bekliyoruz. Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Mehmet Börekci

Kadir Börekci’nin babası, Mehmet Börekci’yi Susuzören Köyü’nde toprağa veriyoruz. Öğle namazına müteakip gerçekleştirilecek cenaze törenine tüm sevenleri davet ediyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Halit Kızılöz

Emekli Tülin Kızılöz’ün eşi, Ayşegül ve Aylin Kızılöz’ün babası Halit Kızılöz’ü kaybettik. Yücetepe Camii’nden alınarak Şekerevleri Mezarlığı’na defnedilecek olan merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Ali Esmer

17 Aralık 2023’te aramızdan ayrılan Ali Esmer’i ikindi namazına müteakip Yapağılar Köyü’nde sonsuzluğa uğurlayacağız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Uğurladığımız Sevdiklerimizi Rahmetle Anıyoruz

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çivril Tokalı Kanyonu – Denizli
Sıradaki Haber Denizli Çivril’de yer alıyor, 20 kilometre alana uzanıyor